Despre noi

Povestea noastră

Reprezentam un club de karate, ASCS KAMAE, ce practica stilul SHOTOKAN, infiintat in anul 2016, afiliat la singura federatie de karate recunoscuta pe plan international de catre WKF (World Karate Federation) si singura federatie din Romania, recunoscuta de COSR ca participanta la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, fiind vorba de Federatia Romana de Karate.

Pe parcursul vietii marele maestro stabileste 3 segmente principale de studiu in karate:

KIHON

Tehnica de bază.

KATA

Lupta imaginară cu mai mulți parteneri.

KUMITE

Lupta liberă.

De ce noi?

Clubul are in componenta  35 de copii, legitimati la Federatia Romana de Karate, sectiunea ESKU si desi este un club relativ tanar avem rezultate deosebite atat pe plan intern, dar si pe plan extern.
In fiecare an clubul nostru participa la competitii pe plan local, national (Campionatul National ESKU, Campionatul National Interstiluri) si european (Campionatul European ESKU, Campionatul European WADO-KAI etc) cu rezultate deosebite; sutele de medalii si diplome stau marturie. Totodata, sportivii clubului participa la stagii de pregatire si cantonamente, atat la munte cat si la la mare, in locatii certificate avand toate conditiile pentru desfasurarea antrenamentelor.